Otteluennakko JyPK – Pallokissat

Naisten Liiga palaa lyhyeltä maaottelutauolta tulevana viikonloppuna. Lauantaina pelataan täysi kierros.
Naisten Liiga joukkueet pelaavat Suomi100-juhlaottelut ottelupaikkakunnilla. Ottelut alkavat klo 19.17, kunnioittaen Suomen itsenäisyyden juhlavuotta. Juhlallisuuksiin kuuluu myös ennen ottelua laulettava Maammelaulu.
Pallokissat ja JyPk kohtasivat runkosarjan ensimmäisellä kierroksella Kuopiossa, ja tuolloin Pallokissat voitti ottelun 2-1 (1-1). JyPK on sarjataulukossa kahdeksantena 11 pisteellään. Joukkue voitti ennen taukoa pelatun ottelun GBK:ta vastaan 1-3. JyPK on ollut tiukka vastus usealle joukkueelle. JyPK on ottanut pisteet mm. hallitsevalta mestarijoukkue PK-35 Vantaalta, jonka se voitti 1-0. Samoin joukkue oli ottaa pisteet HJK:ta. Jyväskyläläiset johtivat ottelua jo kolmella maalilla, mutta vierasjoukkue HJK pääsi otteluun kiinni ja tasoitti ottelun 3-3 mikä oli ottelun lopputulos. Rochi Gentjana , joka valittiin juuri Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaajaksi, on maalintekijätilastoissa tällä hetkellä kolmantena 8:lla maalillaan samoin maaleja on tykittänyt Henna-Riikka Honkonen (4 maalia).
Pallokissat on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena. Pisteitä joukkueella on kuusitoista. Joukkue vei pisteen sarjakärjeltä TPS:ltä ennen maaottelutaukoa. Kesäkuun ensimmäisenä päivänä pelattu ottelu päättyi 1-1 (1-0).
Pallokissojen päävalmentaja Aki Moilasen kommentit lauantain matsiin: ”Maaottelutauko tuli hyvään ajankohtaan, sillä useammalla pelaajalla oli pieniä vaivoja joita on nyt saatu hoidettua. Tällä viikolla harjoituksissa tekeminen on ollut jälleen vauhdikasta ja laadukasta laajalla rintamalla. Ja niin tietysti pitääkin, sillä odotan kahden seuraavan ottelun olevan erittäin tasaväkisiä, joista vain hyvällä aktiivisella pelillä on mahdollisuus täyteen pistepottiin. JyPK on ollut erittäin vahva ja tehokas Harjun stadionilla, joten haaste on kova, mutta uskon omiin vahvasti.” Naisten Liigan Suomi100-juhlaottelu Jyväskylässä Harjun stadionilla klo 19.17.