Raportti Pallokissat vastaan TPS ottelusta

Pallokissat lähti lyhyellä ottelutauolle hyvin mielin, otettuaan pisteen sarjakärki TPS:ltä. Pallokissat muutti ryhmitystä otteluun siten, että Aino Kröger jäi yksin piikkipaikalle. Uusi ryhmitys toi kaivatun tuloksen otteluun.
Pallokissat siirtyi 1-0 johtoon jo ottelun 8 peliminuutilla, kun Anni-Maija Kauppila laukaisee kohti maalivahti Inkeri Niemeä, joka torjuu pallon eteensä ja tästä pallon verkkoon laukoo Signy Aarna. TPS ei lannistunut tästä takaiskusta vaan joukkue painoi vahvasti ja saikin pian erikoistilanteen vapaapotkusta lähelle kuudentoista rajaa, mutta maalia joukkue ei onnistunut siitä tekemään. Turkulaiset kolistelivat Pallokissojen maalin tolppia kahteen kertaan. Pallokissojen puolustus hoiti erinomaisesti TPS:n hyökkääjät pois omalta maalialueelta. Samoin pallokissojen maalivahti Elsa Sulku suoriutui jälleen erinomaisiin venytyksiin ja torjuntoihin maalillaan.
TPS tasoitti ottelun pian heti toisen puoliajan alussa (ottelun 49 minuutilla) Hannula Netan tekemällä maalilla. Molemmat joukkueet halusivat voittaa tämän ottelun, mutta enempää maaleja ottelussa ei nähty, vaikka TPS saikin ottelun lisäajalla vielä kaksi vaarallista tilannetta kulmapotkuista luotua. Pallokissojen puolustus näytti tässä ottelussa osaamistaan, kun TPS:n hyökkääjät juoksivat useita kertoja paitsioon. Koko joukkue suoriutui hyvin ja palasi omalle tasolle PK-35:lle hävityn ottelun jälkeen. Joukkue jää nyt pienelle ottelutauolle. Seuraavan kerran Pallokissat matkustaa Jyväskylään JyPK:in vieraaksi 17.6 pelattavaan otteluun. Seuraavan kerran kissalauma nähdään kotikentällä 21.6, kun vastaan asettuu Ilves.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin TPS:n puolelta Hanna Ruohomaa ja Pallokissoilta Aino Kröger. Pallokissojen tsempparipelaaksi valittiin Piia Jukarainen. Pallokissat kiittää vielä otteluisäntä Mehiläistä