Pelaajasopimus uutisia

Pallokissat on tehnyt pelaajasopimuksen nuoren Kaisla Karppisen (synt.1999) kanssa. Karppinen on FC KTP Kotkan kasvatti. Nuori laitapuolustaja pelasi kaudella 2016 Kouvolan Susissa naisten Ykköstä. Naisjoukkueen loputtua viime syksynä, siirtyi Kaisla Karppinen pelaamaan B-poikien valtakunnallista Ykköstä takaisin kasvattiseuraansa KTP:en. Kaisla Karppinen on ollut mukana Kaakkois-Suomen piirijoukkueissa piirijoukkuecupit vuodesta 2012 alkaen (kolme kertaa).
Hänet on valittu SPL – Kaakkois-Suomen tyttöpelaajaksi v. 2015.
Karppinen on pelannut aluejoukkueturnaukset v. 2014 ja 2015. Vuonna 2015 hänet valittiin aluejoukkue turnauksen All Starsiin. Kaisla Karppinen on ollut mukana nuorisomaajoukkueessa vuodesta 2015 alkaen. TU17 maajoukkueen mukana EM-karsintaturnauksessa sekä EM-jatkokarsintaturnauksessa. Tällä kaudella Karppinen on ollut mukana harjoitusmaaotteluissa ja maaotteluissa Portugalissa TU19 maajoukkueen mukana. Keväällä hän oli mukana EM-jatkokarsintaturnauksessa Irlannissa. Kaisla Karppinen aloittaa Pallokissojen joukkuetreenit keskiviikkona.