Otteluennakko Pallokissat v TPS

Pallokissat saa vastaansa kotiareenalleen Turun Palloseuran torstai iltana pelattavassa ottelussa. Turkulaiset ovat viihtyneet Naisten Liigan sarjakärkenä jo useamman kierroksen ajan. TPS on hävinnyt ainoastaan HJK:lle toukokuun puolessa välissä pelatussa ottelussa, tuolloin HJK oli parempi yhdellä maalilla. Tasapelin joukkue on pelannut PK-35 Vantaan kanssa.
Pallokissat kohtasi TPS:n jo liigan toisella kierroksella Turussa ja tuolloin turkulaiset olivat parempia 3-1 voitollaan. Edellisessä pelissä viime sunnuntaina TPS otti komean voiton GBK:sta. Maalintekijä tilaston kärjessä oleva Jutta Rantala on tehnyt joukkueelleen jo 11 maalia, samoin listan kolmannelta sijalta löytyy Hanna Ruohomaa 7 maalillaan.
Pallokissat paransi suoritustaan runkosarjan ensimmäisen kierroksen edetessä, mutta viime sunnuntain pelissä PK-35 Vantaata vastaan joukkue ei saanut itsestään oikein mitään irti. Joukkueen puolustuspelaaminen oli ollut ennen tuota sunnuntain peliä todella hyvää ja jatkuvasti kehittyvää. Nyt torstaina Pallokissoilla on näytön paikka kotiyleisön edessä. ”Odotan joukkueelta hyvää ja tasaista suoritusta. Lähdetään rohkeasti haastamaan sarjakärki. Ne hyvät asiat mitkä ovat olleet näkyvissä aikaisemmissa peleissä mm. kaksinkamppailuiden voittaminen sekä peli rohkeus, näitä asioita haluan nähdä joukkueessa. Uskon, että puolustamme joukkueena nyt tiiviimmin ja pidämme TPS:n kärkipelaajat poissa maalintekopaikoilta ” toteaa päävalmentaja Aki Moilanen. Ottelu 1.6 klo 19 Savon Sanomat Areenalla. Otteluisäntänä Mehiläinen. Lämmintä vaatetta päälle Areenalle!

Jari Turunen