Pisteet jäi Vantaalle

Pelistä ei jäänyt paljoa Pallokissoille käteen. Vantaalaiset ovat olleet kotikentällään Pallokissoille hankala vastustaja jo useammalla kaudella. Pallokissat pelasivat PK-35 Vantaan peliä luoden tilaa heidän nopeille kärkipelaajille.
Ottelun ensimmäinen maali syntyi kulman jälkitilanteesta ottelun 10 minuutilla, kun pallo jää pyörimään kissojen maalialueelle. Pallokissojen pelaaja kaataa PK-35 pelaajan tuomarin mielestä rangaistuslaukauksen arvoisesti. Joukkueen kapteeni Sanna Saarinen vetää pallon varmasti maaliin.
Ottelun seuraavat maalit syntyivät nopeaan tahtiin 25 ja 26 minuutilla. Maalintekijöinä Mette Barck ja Kaisa Collin. Ennen ensimmäisen puoliajan loppua teki Collin vielä yhden maalin ottelun 32 minuutilla. Puoliajalle mentiin siten PK-35 johtaessa 4-0.
Toinen puoliaika oli ensimmäisestä toisintoa, kissat eivät päässeet kunnolla vastustajan kenttäpuoliskolle. Tilanteisiin tultiin myöhässä ja liian kevyesti. Pk-35 teki vielä kaksi maalia ottelun 76 min (Collin) ja 79 minuutilla Saarinen. Collin teki ottelussa hattutempun.
Ottelun ainoa positiivinen asia ottelusta oli maalivahti Elsa Sulun loistavat torjunnat, huolimatta siitä että maaleja kissoille tehtiin kuusi. Torstai tulee nopeasti vastaan. Tämä peli käydään nopeasti läpi kotimatkan aikana ja nollataan tämä. Huomisesta alkaen katse on jo seuraavassa päivässä ja torstain kotipelissä. Kesäkuun 1.päivä Pallokissat kohtaa Naisten Liigan sarjakärjen TPS:n klo 19 alkavassa ottelussa Savon sanomat Areenalla.
Pallokissojen vaihdot:
59 minuutilla pois Winter Erika ja Laakkonen Iida, kentälle Haapakoski Sofia ja Hänninen Anni
85 minuutilla pois Kröger Aino, kentälle Veera Miettinen

Jari Turunen