Otteluennakko PK-35 Vantaa Pallokissat

Naisten Liigan runkosarjan toinen kierros pyörähtää käyntiin viikonloppuna. Pallokissat matkustaa tänään Vantaalle PK-35 vieraaksi. Avauskierroksella PK-35 Vantaa oli parempi voittaen ottelun 1-4. Pallokissat on tuosta ensimmäisen kierroksen ottelusta parantanut otteitaan liigassa. Kissoilla on liigassa hävityt ottelut ainoastaan PK-35:lle ja TPS heti avauskierroksilta.
Naisten Liigan runkosarjan ensimmäisen kierroksen jälkeen on PK-35 Vantaa toisena 19 pisteellä Turun Palloseuran johtaessa 22 pisteellä. Pallokissat on liigassa viidentenä vain neljä pistettä PK-35 takana. Pallokissojen edellä ovat vielä FC Honka ja HJK, molemmilla joukkueilla 19 pistettä.
Molemmilla joukkueilla on voitto edellisestä ottelusta. PK-35 Vantaa kävi hakemassa kolme pistettä ONS:lta Oulusta kun taas Pallokissat kohtasi viime torstaina GBK Kokkolassa. Naisten Liigassa PK-35 on hävinnyt HJK:lle ja sarjanousija JyPK:lle, tasan joukkue on pelannut TPS:n kanssa. Joukkueen maalintekijät ovat Kaisa Collin kuudella maalilla ja Sanna Saarinen viidellä maalilla.
”PK-35 Vantaata vastaan tarvitaan reippaita jalkoja, yritetään pitää jalat virkeinä pitkästä matkasta huolimatta. Samoin meidän tulee parantaa tekemistämme vantaalaisia vastaan. Meidän tulee haastaa pelaajat kaksinkamppailuissa, ja voittaa ne. Edellisessä ottelussa pääsimme paremmin vaarallisille maalintekopaikoille ja tätä tulee jatkaa. Odotan joukkueen kärkipelaajilta hyviä suorituksia”, kommentoi päävalmentaja Aki Moilanen. Pallokissojen maalitekijät ensimmäiseltä runkosarjakierrokselta ovat Aino Kröger ja Signy Aarna neljällä maalilla sekä Anni-Maija Kauppila kolmella maalilla
Naisten Liigassa on nyt tiivis ottelutahti. Ensiviikolla pelataan vielä torstaina kotona ennen kahden viikon mittaista ottelutaukoa.

Jari Turunen