Kokkolasta 3 pistettä!

Otteluraportti GBK Pallokissat
Pallokissat saalisti Kokkolasta täyden pistepotin. Ottelu päättyi 0-3 kissojen voittoon. Ennen ottelua valmennus painotti kaksintaisteluiden voittamisen tärkeyttä ja useammille maalinteko paikoille pääsemistä, ja siinä joukkue onnistui hyvin.
GBK tyytyi ottelussa puolustamiseen, ja joukkue pystyikin ensimmäisellä puoliajalla blokkaamaan Pallokissojen hyökkäykset. GBK:n ainoa vaarallinen maalintekotilanne syntyi ottelun ensimmäisen puoliajan loppupuolella ennen kissojen ensimmäistä maalia. Pallo pyöri Pallokissojen maalialueella, Elsa Sulku pelattiin ulos tilanteesta, mutta onneksi Pallokissojen puolustus pääsi ohjaamaan pallon pois maalilta.
Pallokissojen ensimmäinen maali syntyi ottelun 37 minuutilla Elsa Sulun loistavasta avauksesta Signy Aarnalle. Aarna taisteli pallon Anni –Maija Kauppilalle, joka veti vastustamattomasti pallon vastustajan verkkoon. Pian tämän 0-1 johtomaalin jälkeen Aino Kröger veti pallon ylärimaan.
Puoliajalle lähdettiin Pallokissojen johtomaalin turvin. Kopissa valmennus painotti edelleen tarkan pelaamisen tärkeyttä sekä kaksinkamppailuiden voittamisen merkitystä.
Toinen puoliaika jatkui Pallokissoilta edelleen vahvasti vastustajan vetäytyessä entistä enemmän puolustusasemiin. Pallokissojen toinen maali syntyi 51 minuutilla hienon syöttely kuvion päätteeksi, jossa Piia Jukarainen pääsee vapaasti vasemmasta laidasta nousemaan boksiin, Jukarainen tarjoilee nappi syötön Signy Aarnalle, ja pallo maaliin.
Pallokissat suoritti kaksi pelaajavaihtoa yhtä aikaa, kun Anni Hänninen ja Aino Kröger otettiin pois kentältä 66 minuutilla. Tilalle Aada Tolvanen sekä Eeva Kettunen. Kissojen kolmas maali syntyi Signy Aarnan syötöstä kuudentoista sisään, jossa Pia Jukarainen pääsee vauhdista vetämään pallon maaliin. Pia Jukaraisen edellinen Naisten Liiga maali on vuodelta 2009! Pia Jukarainen valittiin Pallokissojen ottelun parhaaksi pelaajaksi. Pallokissat suoritti vielä yhden pelaajavaihdon ottelun lopussa, kun Pia Jukaraisen tilalle kentälle otettiin Iida Laakkonen.
Valmennus oli erittäin tyytyväinen joukkueen pelisuoritukseen, kentällä näkyi niitä asioita mitä ennen ottelua painotettiin. Pääsimme hyvin maalintekopaikoille, Signy Aarnalle ottelusta 1 maali ja 2 syöttöpistettä. Peli-ilme oli joukkueella hyvä. Johtotilanteessakin jaksoimme keskittyä jokaiseen tilanteeseen, ne hoidettiin huolella ja pelasimme kurinalaisesti,toteaa päävalmentaja Aki Moilanen