Otteluennakko GBK Pallokissat

Pallokissoilla on edessä tällä viikolla kaksi vierasmatsia, joten matkustustunteja ja kilometrejä pelaajilla kertyy kiitettävä määrä muutaman päivän sisään. Ensin joukkue matkustaa helatorstainan Kokkolaan ja sunnuntaina vain kolmen päivän päästä matka jatkuu Vantaalle PK-35 vastaan.
Sarjanousija GBK:n kausi ei ole alkanut varmastikaan valmennusta tyydyttävällä tavalla. Joukkueella on liigassa kasassa yksi voitto JyPK:stä ja seitsemän tappiota. GBK on varmasti sisuuntunut tappioista ja halajaa pisteitä. Pallokissojen tulee ottaa komento vieraskentällä ja pelata varmasti tilanteet.
GBK:n pelaajaringistä löytyy nuoria, mutta myös kokeneita pelaajia. Viime kaudella Naisten Ykkösessä maaleja paukuttanut Grace Ogunbajo (ent. Adisa) 18:sta maalillaan jatkaa joukkueen riveissä samoin kuin Marianna Eerikkilä.

Pallokissoilla on kahdeksasta Naisten Liiga ottelusta saaliina kaksi häviötä kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta, kolme voittoa ja kolme tasapeliä muista otteluista. Helatorstain pelin avauskokoonpanoon voi tulla muutoksia johtuen pienistä loukkaantumisista.
GBK ja Pallokissojen välinen ottelu pelataan 25.5 klo 14 Santahaan tekoruohokentällä.


Kuvassa Paula Auvinen. Kuva Jari Turunen