10v. juhlaottelun ennakko Pallokissat FC Honka

Pallokissat saa vastaansa lauantain 20.5 seuran 10 vuotis juhlaotteluun espoolais-seuran FC Hongan. Ottelu pelataan Savon sanomat Areenalla klo 16.
FC Hongan kausi on alkanut mallikkaasti, joukkueella on 7 ottelusta yhteensä 18 pistettä. Joukkue on voittanut kuudesti ja hävinnyt vain kerran niukasti PK-35 Vantaalle. Sarjataulukosta joukkue löytyy heti toisena TPS:n takaa. Joukkueen puolustuspelaaminen ja maalivahti työskentely on ollut varsin mallikasta, koska päästettyjä maaleja on vain 4 näiltä seitsemältä kierrokselta. Maaleja joukkue on tehnyt 14.
Viime kaudella joukkue sijoittui Naisten Liigassa pronssille. Joukkueesta löytyy liiga kokemusta laajalla rintamalla mm kapteeni Anna Auvinen, Marianna Tolvanen sekä Pallokissoja aikaisemmin edustanut Ella-Rosa Huusko löytyvät pelaajaringistä.

Viime kierroksen ottelu FC Hongalla oli vieraspeli Oulun Nice Socceria (ONS) vastaan. Honka voitti ottelun 0-3. Pallokissoilla on alla edellisistä viidestä pelistä kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viime sunnuntain suorana TV lähetyksenä näytetty peli HJK:ta vastaan oli joukkueelta kypsää pelaamista ja tarkkaa puolustamista. Samaa taktiikkaa tarvitaan myös tähän peliin. Honka haluaa varmasti näyttää, että ansaitsee paikkansa sarjataulukossa toisena. Pallokissojen kokoonpanosta puuttuu vielä jonkin aikaa Ella Vanhanen, joka on toipumassa pienestä toimenpiteestä.

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kuvassa Erika Winter