Otteluennakko HJK Pallokissat

Naisten Liigan seitsemännen kierroksen ottelu HJK vs. Pallokissat pelataan äitienpäivänä Telia 5G Areenalla klo 18.05. Ottelu tulee suorana televisiolähetyksenä Yle TV2:lta klo 18.00 alkaen.
HJK oli viime kaudella yksi liigan ennakkosuosikeista, mutta joutui lopulta päättämään kauden ilman mitalia, ollen neljäs. Joukkue on myös menettänyt muutaman huippupelaajan ulkomailla, kun runkopelaajat Linda Ruutu ja Tia Hälinen vaihtoivat seuraa. Toisaalta joukkue on vahvistunut Suomeen paluumuuttajalla, kun A-maajoukkueen pelaaja Maija Saari puki HJK:n pelipaidan päälleen.
Valmennus on asettanut tämän kauden tavoitteekseen mestaruuden. HJK on nyt ennen liigan seitsemättä kierrosta sarjassa kolmantena FC Hongan kanssa 15 pisteellään. TPS johtaa Naisten Liigaa 18 pisteellään.
HJK on tällä kaudella onnistunut maalinteossa useammalla pelaajalla, joten maalinteko taitoa joukkueesta löytyy laajalla rintamalla. HJK:n pelaamat ottelut ovat olleet vähämaalisia. Joukkue on tehnyt yhteensä 10 maalia ja päästänyt vain 3 omaan verkkoon. Joukkue on voittanut pelatuista kuudesta ottelusta 5 ja hävinnyt vain kerran FC Hongalle. HJK kaatoi mm puolustavan mestarin PK-35 Vantaan kahdella maalilla 2-0.
Pallokissat lähteen otteluun selvästi haastajan roolista. Tuleva vastustaja on selvästi ennakkoasetelmien mukaan kovempi kuin vastus aikaisemmassa kotipelissä, missä Pallokissat voitti ONS:n 4-0. Päävalmentaja Aki Moilasen kommentit tulevasta pelistä ” Puolustuspeli on toiminut viime peleissä mallikkaasti ja Helsingissä tämän täytyy toimia edelleen, jotta pisteitä on kotiin tuomisena. Harjoitusviikko on sujunut hyvin ja olemme valmiina haastamaan HJK:n. Odotan tasaista ottelua.” HJK-Pallokissat siis suorana Yle TV2:lta klo 18.00.