Raportti Pallokissat ONS ottelusta

Pallokissat otti makean kotivoiton oululaisista. Pallokissat paukutti neljä maalia maalivahti Nea Romppasen vartioimaan maaliin. Naisten Liigan kuudennen kierroksen ottelussa kotijoukkue hallitsi ottelua alusta alkaen loppuvihellykseen saakka.
Pallokissojen ensimmäisen maali syntyi 15 peliminuutilla Pallokissojen pyörittäessä peliä ONS:in päädyssä. Anni-Maija Kauppila syöttää linjan läpi pallon Aino Krögerille, joka ajaa itsensä boksiin lähelle maalivahtia ja vetää vasemmalla jalalla pienestä kulmasta pallon varmasti verkkoon.
Seuraava maali syntyi Oulun Naisfutiksen pelaajan jalasta. Tilanne oululaisten maalilla syntyy, kun Anni-Maija Kauppilan syöttö tavoittaa Aino Krögerin jalan. Kröger ajaa sisään ja pääsee vetämään, mutta maalivahti torjuu tämän vedon eteensä, josta ONS:in pelaaja ohjaa pallon omaan maaliin.
Ottelun 39 peliminuutilla Elsa Sulku avasi lyhyellä Paula Auviselle. Auvisen keskitys löysi Aino Krögerin, joka ohjasi pallon päällään alaspäin suoraan Signy Aarnan jalkaan. Aarna pääsee läpi juoksuun ja ohittaa maalivahdin tyylikkäästi ja laukoo kissat 3-0 johtoon.
Puoliajalle lähdettiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.
Toisella puoliajalla maalia saatiin odottaa ottelun loppupuolelle, jolloin Iida Laakkonen keskittää kaaripallon linjan yli. Ottelussa jo maalin tehnyt Aino Kröger ohittaa oululaisen puolustuksen ja vetää pallon maalin alanurkkaan.
Päävalmentaja Aki Moilanen jakoi kiitosta koko joukkueelle ottelun jälkeen. Pallokissojen puolustus kapteeni Jasmin Miettisen johdolla pelasi loistavan ottelun, eikä vastustaja päässyt linjaa ohittamaan. Samoin maalivahti Elsa Sulku piti maalinsa puhtaana jo toisen ottelun peräjälkeen, nolla peli on loistava suoritus. Lisäksi maalinteon onnistuminen joukkueen hyökkääjiltä tuo itseluottamusta joukkueeseen. Saatiin tärkeät kolme pistettä.
Ottelussa nähtiin myös liigadebyytti, kun Veera Miettinen pääsi kentälle 87 minuutilla korvaten Piia Jukaraisen.
Ottelussa jaettiin yksi varoitus kotijoukkueen Jasmin Miettiselle.
Pallokissojen vaihdot
73` Signy Aarna—Eeva Kettunen
81` Ella Vanhanen—Sofia Haapakoski
87` Piia Jukarainen—Veera Miettinen