Pallokissat – ONS otteluennakko

Naisten Liigan kuudes kierros pelataan tulevana viikonloppuna.
Pallokissat ja ONS kohtaavat nyt ensimmäisen kerran tänä vuonna. Viime vuonna joukkueet kohtasivat kahdesti, tuolloin Pallokissat oli parempi selvillä maalieroilla 3-0 voitolla kotona ja 0-4 voitolla vieraissa. ONS jäi viime kaudella alaloppusarjaan ja sijoitus liigassa oli kahdeksas. Tälle kaudelle valmennus on asettanut tavoitteeksi pääsyn yläloppusarjaan.
Joukkueen runko koostuu nuorista maajoukkuepelaajista, pelaajaringistä löytyy mm. Satu Rousti, Oona Ketola, Roosa Immonen ja Anna Olmala. Olmala oli viime kauden seitsemällä maalillaan joukkueen maalintekijälistan ykkönen.

Lauantain peliin Pallokissat lähtee viime viikonlopun tasapelistä Åland Unitedia vastaan. Vaikka ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, oli ottelu pelillisesti hyvää suorittamista Pallokissoilta. Joukkueella on edelleen selkeä tavoite parantaa omaa peliään. “Viime kierroksen ottelussa joukkue hukkasi muutaman erinomaisen tilanteen, joista olisi voinut tehdä paremmalla viimeistelyllä maalin. Näitä tilanteita ei ole enää varaa hukata, vaan maali pitää tehdä silloin kuin siihen on mahdollisuus,” toteaa päävalmentaja Aki Moilanen. “Uskon, että lauantaina kotistadionilla nähdään kurinalaisesti ja nöyrästi pelaava kissalauma, jonka puolustuslinja pitää. Tavoitteena on pitää oma maali puhtaana ja jättää Kuopioon kolme pistettä. Joukkue on nostanut kahdessa edellisessä vieraspelissä kaikilla rintamilla tasoaan.” Ottelu siis lauantaina 6.5 klo 16 Savon sanomat Areenalla.