Kissojen kohtaaminen. Pallokissat matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi

Naisten Liigan neljännellä kierroksella Pallokissat kohtaa viime kaudella seitsemänneksi sijoittuneen Ilveksen.

Ilveksen valmennus muuttui juuri ennen liigan alkua, kun edellisellä kaudella joukkueen kakkosvalmentajana toiminut Marco Baryffatto jätti päävalmentaja pestinsä juuri ennen liigan kauden alkua. Valmennusvastuun otti Ville Väisänen, joka siirtyi Tampereelle ONS;in riveistä.
Ilveksen joukkue on jonkin verran muuttunut viime kaudesta, mm joukkueen toiseksi paras maalintekijä Emmaliina Tulkki siirtyi pelaamaa Ruotsin pääsarjaan. Ilveksen riveissä pelaa myös Pallokissoistakin tuttu Roosa Ärväs, joka muutti Tampereelle opiskelun perässä. Ilveksen riveistä löytyy maajoukkueringin pelaajia mm U19 joukkueessa mukana olleet Nea Lehtola, Annika Laihanen ja Tuulia Mikkola sekä U23 maajoukkueessa mukana ollut Maaria Roth.

Pallokissat ja Ilves kohtasivat viime kaudella kaksi kertaa, kertaalleen joukkeet pelasivat maalittoman tasapelin, toisen pelin Pallokissat voitti niukasti 1-2. Pallokissat lähtee peliin tekemään nöyrästi töitä. Joukkue on nollannut viime maanantaina Respect Suomen Cupin tappion. Peli pelataan Ratinan stadionilla klo 14.

Kuvassa maalivahti Elsa Sulku