Pallokissojen Respect Suomen Cup taival katkesi

Pallokissat jäi ensimmäiselle kierrokselle Respect Suomen Cupissa. FC Hertta oli aktiivinen ja haastoi liiga joukkueen ennakkoluulottomasti. Joukkue prässäsi korkealta ja tuli yksi vastaan yksi tilanteisiin voimakkaasti.
Joukkueen kaikki maalit teki hattutempun arvoisesti Henna Rinkinen. Pallokissojen ainoa maali syntyi Viviana Onttosen syötöstä, josta pallo meni FC Hertan puolustajan polvesta maaliin.
Pallokissat sai luotua maalinteko paikkoja, mutta viimeistely eli maalin teko ontui. Vedot menivät joko suoraan maalivahdin hanskoihin tai sitten ohi maalin. Lehmon kenttä oli kooltaan pieni, mikä vaikeutti osaltaan pelaamista, mutta siihen ottelu ei ratkennut. Pallokissojen parhaana pelaaja palkittiin Anni-Maija Kauppila.
“Nyt on tärkeää käsitellä tämä tappio, sillä tulevana viikonloppuna jatkuu liiga eikä tälle ottelulle ole enää ajatuksissa sijaa. Välittömästi huomenna alamme keskittymään ja valmistautumaan Ilveksen kohtaamiseen sunnuntaina, painotti päävalmentaja Aki Moilanen joukkueelle.
Joukkue kohtaa 23.4 klo 14 Ratinan stadionilla Ilveksen.