Pallokissat vs JyPK Jyväskylästä 13.4 klo 19

Kuopiossa päästään nauttimaan paikallisderby tunnelmasta, kun Pallokissat saa vieraakseen sarjanousija JyPK:in Jyväskylästä. JyPK:in riveihin on siirtynyt liigaan nousun myötä Pallokissoissa aikaisemmin pelanneita pelaajia. Pallokissoja useamman vuoden edustanut maalivahti Pauliina Tähtinen siirtyi takaisin kasvattiseuraansa. Samoin Kuopiossa viime kaudella pelanneet JyPK:in kasvatit Marika Ritvanen ja Heidi Toukola palasivat kotiseuraansa. Pihla Hiltunen ja Henna Honkanen, kaksi  KMF:ää ja  Pallokissoja edustanutta pelaaja edustavat myös JyPK:iä.

Pallokissat ja JyPk pelasivat kaksi harjoitusmatsia talvella. Harjoitusottelut olivat tasaisia, mutta vastustaja sai molemmissa peleissä tehtyä voittomaalit kissojen verkkoon. Naisten Liigan maaottelu tauon Pallokissat on käyttänyt harjoitteluun erittäin vaihtelevissa talvisissa olosuhteissa. Pallokissojen liigataukoa ovat varjostaneet muutamien pelaajien sairastumiset ja vammat, jotka ovat pitäneet heidät pois harjoituksista.
Päävalmentaja Aki Moilanen ja hyökkääjä Aino Kröger ovat olleet U19 tyttöjen maajoukkueen mukana Irlannissa. Samoin toinen kissojen hyökkääjä Signy Aarna on edustanut Viron maajoukkuetta Georgiassa pelatussa FIFAn World Cup karsinnassa. World cupissa Aarna teki Viron maajoukkueelle yhden maalin isäntämaan Georgian verkkoon.
JyPK;in liigataival on alkanut kahdella tappiolla kuten Pallokissoillakin. Joten vastakkain asettuu varmasti kaksi voitonnälkäistä joukkuetta. Tervetuloa seuraamaan paikallisderbyä Savon sanomat Areenalle 13.4 klo 19.00