Pallokissat jäi TPS:n jalkoihin

Naisten Liigan toinen kierros ei tuonut vielä pisteitä Pallokissoille. TPS otti oikeutetusti kolme pistettä. Kotijoukkue oli kaikilla osa-alueilla aktiivisempi ja edellä vastustajaansa. Ottelussa hattutempun teki Hanna Ruohomaa.

Kotijoukkueen tiedettiin tulevan kovalla prässillä heti pelin alusta lähtien, mutta tästä huolimatta kissat ei löytäneet keinoja ottaa tilannetta haltuun vaan tilanteet hoidettiin hätäisesti eivätkä syötöt menneet omille pelaajille. TPS:n ensimmäinen maali syntyy ottelun 12 minuutilla. TPS prässää ylhäällä ja Pallokissojen syöttöön ehtii keskikentällä Juulia Tunturi, jonka nappisyöttö osuu Hanna Rauhamaan jalkaa, joka ohittaa kissojen puolustuksen ja pääsee vastakkain maalivahti Elsa Sulun kanssa. Sulku torjuu ensimmäisen laukauksen, mutta ei enää toista. Pelin 39 minuutilla nähtii loistava keskitys laidasta suoraan maalialueelle, josta Hanna Ruohomaa puskee pallon maaliin.

Puoliajalle lähdettiin kotijoukkueen 2-0 johtoasemasta. Tauon jälkeen Pallokissoilla oli hiukan aktiivisempi tempo, mutta joukkue ei kuitenkaan päässyt peliin kiinni. Pallollisen pelaajien ratkaisut olivat hitaita ja vastustaja pääsi iskemään tilanteisiin. Pallokissojen maali syntyy 61 peliminuutilla Anni-Maija Kauppilan antamasta vapaapotkusta. Pallo kuudentoista alueelle, jossa TPS pelaaja puskee sen omaan maaliin. Hanna Ruohomaan kolmas maali syntyi 75 peliminuutilla.

Toisella puoliajalla Pallokissat suoritti kaksi pelaajavaihtoa. Anni Hänninen pois kentältä ja Eeva Kettunen sisään, joka  pelasi Turussa ensimmäiset liigaminuuttiinsa. Lisäksi Ella Vanhanen vaihdettiin Veera Hakkaraiseen. Ottelussa pelattiin  yhtä maalia lähes koko 90 minuuttia. Pallokissoilla oli pitkä kotimatka Kuopioon. Palaamme Kuopioon harjoittelemaan. Naisten Liigassa on nyt kahden viikon tauko, ja seuraava kotiottelu onkin sarjanousija Jyväskylää vastaan huhtikuun 13.päivä.