Pallokissat matkustaa Turkuun metsästämään kauden ekoja pisteitä

Viikonloppuna pelataan täysi kierros Naisten liigaa. Liigan toisella kierroksella Pallokissat kohtaa viime kauden hopeajoukkueen TPS:n. Liiga avauksessa TPS voitti liiganousija GBK:n 1-5.

TPS:n runko on pysynyt lähes ennallaan viime kauteen. Yhden suuren menetyksen joukkue koki, kun Ria Öling siirtyi  pelaamaan Espanjan pääsarjaan. Mutta joukkue on täydentynyt mm. Pallokissoja viime kaudella edustaneella Tiia Savolaisella, joka tekikin jo ekassa matsissa maalin TPS:lle. Turkulaisten riveihin on siirtynyt myös Julia Tunturi ja Riikka Ketoja. Kaikenkaikkiaan turkulaisilla on kasassa iskukykyinen joukkue mm. viime kaudella TPS:n toiseksi paras maalintekijä hyökkääjä Jutta Rantala jatkaa joukkueen riveissä. Rantalan saldona 12 maalia. Kissoilla tulee olemaan täysi työpäivä turkulaisten vieraana.

Avauskierroksen ottelussa oli paljon hyvää tappiosta huolimatta. Niitä onnistumisia pyrimme vahvistamaan ja ottamaan Turun peliin mukaan. Vastaan tuleva TPS pelasi hyvän kauden avauksen, mutta me olemme valmiit kohtaamaan heidät. Isoja muutoksia peliin ei mielestäni tarvitse tehdä. Muutama yksityiskohta TPS:n pelitavasta tulee kuitenkin huomioida, kommentoi päävalmentaja Aki Moilanen.