Kokkolasta 0-2 voitolla kotiin

Pallokissat vieraili Kokkolassa GBK;n vieraana harkkamatsin merkeissä. Kokkolaan matkustettiin vain 13 pelaajan turvin, sairastelun ja loukkaantumisesten verottaessa pelaajarinkiä. Pallokissat sai peliin hyvän alun, kun ensimmäisten peliminuuttien aikana kissat pääsivät paukuttamaan ylärimaa, Aino Kröger pääsi vetopaikalle maalinedustalle sekä Kauppila antoi ensimmäisen kulman. Näistä tilanteista ei kuitenkaan maalia/ maaleja saatu aikaiseksi.
Kun peliä oli pelattu 15 minuuttia tavoitti Aino Krögerin syöttö Anni-Maija Kauppilan, joka laukaisi pallon boksista vastustajan maaliin. Puoliajalle mentiin kissojen johtaessa 0-1. Kotijoukkue GBK:lla oli muutamia nopeita hyökkäyksiä, mutta Pallokissojen maalivahti Elsa Sulku nappasi nämä pallot varmasti kiinni. Toisen puoliajan alussa (3min.) Ella Vanhanen pääsi laukaisemaan hurjan vedon, joka upposi vastustajan maaliin. Harjoitusottelussa nähtiin muutamia hienoja yksilösuorituksia ja läpijuoksuja.
Päävalmentaja Aki Moilanen oli kohtuullisen tyytyväinen harkkapeliin, pelissä oli hyvä tempo. Valmennus löysi pelaajien tekemisessä niitä elementtejä ja teemoja mistä ennen peliä sovittiin. Mutta paljon oli vielä pelillisesti paranneltavaa. “Pelissä annettiin lukuisia harhasyöttäjä, mihin liigan alkaessa ei ole varaa.
Maalinteko paikkoja tuhlattiin todella paljon, toteaa Aki Moilanen. Joukkue kohtaa 18.2 seuraavassa harjoitusottelussa Jyväskylän Pallokerhon (JyPK). Naisten Liigan alkuun on enää reilu kuukausi

Kuvassa Anni-Maija Kauppila, Ella Vanhanen ja Signy Aarna