Pallokissat matkustaa sunnuntaina GBK:n vieraaksi Kokkolaan

Naisten Liigan avausottelu on enää reilun kuukauden päässä (18.3) vaikka sitä ei ulos katsomalla oikein uskoisikaan.
Edustusjoukkue matkustaa sunnuntainan harjoitusotteluun länsirannikolle ja kohtaa 12.2. klo 14.50 alkavassa ottelussa sarjanousija GBK:n.
Pelaajien sykkeitä on seurattu harjoituksissa ja treenimatseissa erityisen tarkasti yhteistyökumppanimme Firstbeatin bodyguard mittalaitteiden avulla. Yhteistyökumppanimme tarjoaa Firstbeat Sports ohjelmistolla reaaliaikaista seurantaa sykepannoilla ja kuormittumisen sekä palautumisen seurantaa Bodyguard -mittalaitteilla. Pelaajat ja valmennus saavat sykeseurannan avulla arvokasta tietoa kuinka pelaajat jaksavat ja miten kukin pelaajan palautuminen sujuu. Mittausten perusteella valmennus pystyy suunnittelemaan yksilöllisesti pelaajille sopivaa kuormitusta.Jamosport