Signy Aarna Pallokissoihin!

Pallokissoissa kolme kautta pelannut virolainen Signy Aarna teki ison päätöksen ja päätti tulla takaisin ja jatkaa Pallokissoissa useista seuratarjouksista huolimatta.

Signy totesi, että Pallokissat on hänelle paljon enemmän kuin pelkkä seura tai joukkue. Hän pitää Kuopiota ja Pallokissoja toisena kotinaan.

Signy Aarna on ollut jokaisella kaudella ollut Pallokissojen maalitykki. Viime kaudella Sigi paukutti cupissa ja liigassa yhteensä 19 maalia maalia. Kolmen kauden aikana Signy on tehnyt Pallokissoille 56 liiga-ja cup-ottelussa 56 maalia. Kuusi kertaa Signy on paukuttanut yhdessä ottelussa vähintään hattutempun.

Signy Aarna on valittu Viron parhaaksi jalkapalloilijaksi kaksi kertaa (2011 ja 2015) ja hän maajoukkueen kautta-aikain toiseksi paras maalintekijä.

“Signy ei kuitenkaan ole pelkkä maalintekijä vaan hän vahvalla liikkeellä saa vastustajan puolustuksen varpailleen ja järjestää näin tilaa muille pelaajille”, toteaa Pallokissojen tuore päävalmentaja Aki Moilanen ja on iloinen Sigin paluusta : “nyt Pallokissoilla on vaarallisuutta tarpeeksi myös hyökkäyspäässä. Olen kuullut pelaajilta paljon kehuja Signyn urheilullisuudesta ja siitä miten hienosti hän kohtelee muita pelaajia. Hän on meille ehdottomasti enemmän kuin pelkkä maalintekijä, hän on esimerkillinen joukkuepelaaja ja tuo kokemusta nuorentuneeseen joukkueeseen. Odotamme Signyä Kuopioon jo torstaiksi”.

Sigiä ja joukkuetta voi tulla kannustamaan sunnuntaina joukkueen ensimmäiseen harjoitusotteluun 8.1 klo 18:00 Kuopiohalliin, kun vastaan asettuu sarjanousija JyPK Jyväskylästä