Pallokissoille kaksi sopimusta, Eki jatkaa!

Erika Winter (-95) on tehnyt jatkosopimuksen kaudesta 2017 Pallokissojen liiga-joukkueen kanssa ja päätti samalla että Pallokissat on paras ympäristö hänelle. Eki on iisalmelaisen Klubi-36:n kasvatti. Erika siirtyi Pallokissoihin kuusi kautta sitten B-junnuikäisenä. Nelinkertaisen taitokilpailuiden Suomen mestarin pelipaikka on pääasiassa laitapuolustaja ja laitalinkki. Eki on kuulunut Pallokissojen vakiopelaajiin jo vuosien ajan ja tuo rutiinia ja taitoa roppakaupalla joukkueeseen.

Eeva Kettunen (-99) jatkaa Pallokissojen linjaa nostaa omia junioreita liigarinkiin. Eeva on SiPS:n kasvatti joka on pari kautta pelannut Pallokissojen BSM-joukkueessa. Eeva tuo varmasti nopeutta ja röyhkeyttä laitalinkin roolissa. Eeva tullaan varmuudella näkemään myös B-tyttöjen joukkueessa talven aikana, mutta tavoite on kauden aikana saada peliminuutteja myös liigassa ja valmistautua askel kerrallaan ottamaan kehitysaskeleita myös korkeimmalla sarjatasolla. Eevan isosisko Elina teki läpimurron viime kaudella liigatasolla ja teki aiemmin jatkosopimuksen Kissojen kanssa.

Erika Winter

Eeva Kettunen