Pallokissat nostaa omia kasvatteja liigarinkiin

Liigajoukkue on tehnyt neljä uutta sopimusta joissa kantava teema on nostaa omia junioreita liigarinkiin. Samalla Pallokissat saa neljä uutta liigapelaajaa.

ansku

Akuliina Korhonen

Nuorin sopimuksen tehnyt on Akuliina “Ansku” Korhonen (99). Akuliina kuntoutui viime kaudella polvivaivasta ja pelasi BSM-tytöissä vahvan loppukauden. Taitavan Akuliina pelipaikka on ollut keskikenttä mutta potentiaali on myös muille pelipaikoille. Akuliina on päässyt haistelemaan myös nuorten maajoukkueympyröitä.

 

 

 

 

 

 

hakki

Veera Hakkarainen

Veera Miettinen

Veera Miettinen

Veera “Hakki” Hakkarainen (98) on nopea pelaaja ja viihtyy laitalinkkinä ja laitapuolustajana. Veera Miettinen (98) pelipaikka on puolustuksessa. Molemmat pelaajat oli B-tyttöjen kantavia voimia ja ovat nyt otteillaan vakuuttaneet liigavalmennuksen.

 

 

 

 

Vivi

Vivi kuvassa vasemmalla säkki kädessä

Viviana “Vivi” Onttonen (95) on pelannut kaksi kautta Naisten kakkosen joukkueessa ja kantanut kapteenin nauhaa. Vivi on väkivahva keskikentän raataja ja on erittäin motivoitunut nousemaan tavoittelemaan liigapaikasta. Onttonen on mikkeliläisen PU-62 kasvatti.

Joukkue tulee kertomaan lisää sopimusuutisia lähipäivinä