Aikku, Sohvi ja Ellu jatkavat Pallokissoissa

Aino Kröger

Aino Kröger

Aino “Aikku” Kröger (-98) on yksi ikäluokkansa ehdottomia tehohyökkääjiä valtakunnan tasolla.  SaPan kasvatti, WJK Junioreiden kautta Pallokissoihin kaksi kautta sitten siirtynyt pelaaja on ollut epäonnekas molemmat kaudet. Molemmila kausilla Aikkua vaivasi loukkaantumiset ja sairastelut ja oikeastaan vasta tänä syksynä hän sai alle ehjiä harjoittelukuukausia.  Hän nousikin loppukaudesta hyökkäyksen yhdeksi tärkeimmistä pelaajista ja aivan selvää on, että ehjän talven jälkeen hänen maalivainu tulee olemaan korkealla tasolla.  Aikku on heilutellut verkkoja nuorten maajoukkueissa tasaiseen tahtiin ja omaa myös paikkojen rakentamisen kanssapelaajille.

elluSiPS:n kasvatti Elina Kettunen (-97) nousi tällä kaudella lähes täydestä tuntemattomuudesta Pallokissojen vakiokoonpanoon.  Pallokissojen alkukauden vaikeudet taittuivat samalla hetkellä kun valmennus löysi pelaajia uusille pelipaikoille.  Elina pelasi juniorisarjat lähinnä kymppipaikkaa ja valmennuksen rohkea muutos laittaa hänet toppariksi kesken kauden, nosti hänet samalla avauksen pelaajaksi. Hän kantoi vastuun hienosti ja paransi jokaisessa ottelussa pelaamistaan ollen yksi tasaisemmista suorittajista.  Ensi kaudella nousujohteinen pelaajaura saa varmasti jatkoa.

Sofia Haapakoski

Sofia Haapakoski

Pallokissojen kasvatti Sofia Haapakoski (-98) on keskikentän pelaaja, jonka täysi potentiaali ei ole vielä noussut sille tasolle kuin mitä hänellä on rahkeissa.  Sohvi pelasi vielä viime kauden pääosin b-tyttöjen otteluita ollen joukkueen vastuunkantaja.  Tulevalla kaudella tällä rauhallisella pelaajalla on vakaa tarkoitus murtautua haastamaan Pallokissojen raataja-keskikenttää.  Hänellä on täydet edellytykset ehjän talven kautta haastamaan tämä paikka.  Toinen täysi kausi liigajoukkueen mukana tuo myös itsevarmuutta tälle päättäväiselle pelaajalle.

Joukkueen johto on tyytyväinen kolmikon sopimuksista ja lupailee lisää sopimuksia lähipäiville.